3DAlmere

3D Printing Service

Crypt-o-Box

Deze Crypto-o-Box is een eigen ontwerp van Joost Burgman. Hij heeft de box ontworpen om zijn collega’s en klanten uitleg te kunnen geven over cryptografie. Erg origineel en daarmee een leuk project!

Maker: Joost Brugman

Ook als je zelf een model hebt ontworpen kan 3DAlmere helpen met het verwezenlijken hiervan. Wij geven uiteraard ook advies om het model netjes printbaar te maken. Neem contact op, wij printen het graag!

 • 5 star review  

  thumb foster donkor
  1/30/2021
 • 5 star review  Super snelle en prettige communicatie. Product is prima naar wens. In mijn geval een wallmount voor een router. En dan ook nog eens vlakbij.

  thumb Randy Eichhorn
  5/21/2021
 • 4 star review  Pootjes van toetsenbord stuk, vanuit milieu oogpunt niet via alibaba besteld maar bij 3D Almere gewoon om de hoek en prima service Robin heeft me prima geholpen, after sales ook prima ik zal er zeker weer bestellen. Dank en groet Branko

  thumb Red Bullet
  6/16/2021
 • 5 star review  Super simpel. Robin dacht goed mee en heeft een fantastisch ontwerp gemaakt en goed uitgeprint. Service was ook top toen ik de afspraak niet na kon komen! Zou volgende keer weer hier laten printen .

  thumb Jacco Wierda
  6/20/2021
 • 5 star review  Snel geregeld en goede kwaliteit. zeer tevreden!

  thumb Johannes Fitzer
  4/06/2021

Waarom printen bij 3DAlmere?

Controle vooraf

Wij controleren of het model goed printbaar is.

Snel resultaat

Vaak kunnen we dezelfde dag nog beginnen met printen.

Betaalbaar

Door de lage kosten geschikt voor kleine en grotere prints.

© 3D Almere, 2021