3DAlmere

3D Printing Service

Crypt-o-Box

Deze Crypto-o-Box is een eigen ontwerp van Joost Burgman. Hij heeft de box ontworpen om zijn collega’s en klanten uitleg te kunnen geven over cryptografie. Erg origineel en daarmee een leuk project!

Maker: Joost Brugman

Ook als je zelf een model hebt ontworpen kan 3DAlmere helpen met het verwezenlijken hiervan. Wij geven uiteraard ook advies om het model netjes printbaar te maken. Neem contact op, wij printen het graag!

 • Robin ik ben tevreden met hoe het geworden is Ik bel je als ik weer eens wat nodig heb Het is jammer dat ik niet even een foto mee kan sturen Mvg William

  thumb Natascha Majoor
  20 april 2021
 • Top! Robin denkt goed mee, snelle reacties en snel geleverd. Top product tegen concurrerende prijzen

  thumb Rufus van Gom
  22 april 2021
 • I needed a holder for a Gsrmin Varia. You can buy a holder through Garmin itself, but it is attached with rubber bands. Over time, the stretch comes to set in and digested. it Difficult assignment because the seat post of a BMC road bike is not round. Got perfect. Worked well with me. Robin is critical himself. Must be good and not deliver half work. Thank you robin..

  thumb Ruud Callaars
  23 juni 2022
 • Sneller kan gewoon niet! Vrijdag besteld, zaterdag klaar.

  thumb Martijn Willemse
  24 oktober 2021
 • Erg vriendelijke service. Hij heeft de gebroken gripas van mijn wasmachine knop gecopieerd, en nu doet de programma draaiknop het weer. En dat was een complex onderdeel!

  thumb Karin Spoek
  15 november 2021

Waarom printen bij 3DAlmere?

Controle vooraf

Wij controleren of het model goed printbaar is.

Snel resultaat

Vaak kunnen we dezelfde dag nog beginnen met printen.

Betaalbaar

Door de lage kosten geschikt voor kleine en grotere prints.

© 3D Almere, 2021